четвер, 9 вересня 2010 р.

Шановні учні, рада вітати Вас на цьому блозі!
Напишіть в коментарі(коротко), де і як провели літній відпочинок!

14 коментарів:

  1. Цього літа я намагалась добре відпочити, бо знала, що попереду важкий рік. Закінчивши навчання у середині червня, я відпочивала загалом вдома. На початку липня я їздила на Азовське море, де відпочивала з моїм старшим братом та його дружиною. Цей відпочинок мені дуже сподобався, бо ми багато плавали, засмагали та веселилися. Згодом перебувши вдома, у серпні я поїхала до дитячого табору, котрий знаходиться у Кирилівці. Там мені також дуже сподобалось. Я знайшла нових друзів та відпочила на всі 100%.
    Ось і почався новий навчальний рік, літо минуло, але залишилися приємні спогади, що будуть заряджати мене позитивом увесь рік.

    ВідповістиВидалити
  2. Ці літні канікули запам'ятаються мені надовго, бо це останні мої шкільні канікули. Саме тому я намагалася провести їх дуже активно. У липні я їздила на море. Там засмагала, плавала, ходила на екскурсії. Привезла багато сувенірів родичам та друзям, а також безліч фотографій та вражень. Також влітку у багатьох моїх друзів та рідних було День народження, саме тому для мене літо було суцільним святом. Спогади про останні шкільні літні канікули залишаться у мене надовго.

    ВідповістиВидалити
  3. Це лiто було дуже гарним для меня. Я встигла багато чого зробити та насолодитись вiдпочинком. Я їздила з батьками на море:купалась,засмагала,просто насолоджувалась спiлкуванням з рiдними,а потiм була в селi у бабусi з дiдусем.Там я допомагала на городi.Це лiто було якимсь особливим,я не забуду його нiколи.

    ВідповістиВидалити
  4. Це літо було неймовірним.Я гарно відпочила і відвідала своїх родичів у Львові.Там я провела незабутні дні.Ми гуляли містом,ходили на річку,різні заклади,де отримали багато нових вражень.Свій День народження,який відбувся влітку,я провела дуже весело в оточенні близьких мені людей.Тож чудові фотографії будуть нагадувати мені про ці сонячні дні.

    ВідповістиВидалити
  5. отличное лето, проведенное дома

    ВідповістиВидалити
  6. Що можна сказати про літо?Воно було неймовірним!
    Я подорожувала,відпочивала на узбережжі Азовського моря,отримала незабутні враження,а 24 серпня разом зі всїєю країною святкувала День незалежності,а також свій День народження.
    Останні шкільні канікули запам'ятаються мені надовго.

    ВідповістиВидалити
  7. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  8. Цього літа я була в Криму!
    Я була там майже місяць))
    Мені дуже сподобалось і я хочу поїхати туди наступного року!!! Оля Бєлоконь

    ВідповістиВидалити
  9. Цим літом відпочивала на морі разом із батьками та друзями!!

    ВідповістиВидалити
  10. цим літом я була на морі зі своєю подругою.
    ми добре відпочили і розважили пляж))
    обов'язково поїду ще, наступного року!

    ВідповістиВидалити
  11. Найкращий вiдпочинок-вдома.

    ВідповістиВидалити
  12. Літо Було класним!!! Найкращий відпочинок с друзями!!!

    ВідповістиВидалити

Загальна кількість переглядів сторінки